Expensive Bitch, or not

Tänkte på att jag inte har så mycket jätte dyra grejjer igentligen. Det dyraste är min laptop som gick på ca 400 euro ( sparade pengarna själv genom att arbeta mm.), min Ipod som var runt 240 euro (fick till julklapp gemensamt av mami & papi) och sedan tror jag jag inte har så mycket som gått över 100 euro. Mest sådant som blivit dyrt i större mängder som skivor och kläder. Ja jag är nog int så dyr heller, haha.


  

BUUUUUUUH

Jag undrar föresten varför man inte kan fira Allhelgona afton och Halloween skilt? Det är ju egentligen lite sjukt att folk klär ut sig till monster eller annat på dagen man ska minnas de döda. Allhelgona afton borde vell firas tyst i lugn och ro med att tända gravljus. Jag tycker att Allhelgona afton kunde firas den 30 och Halloween den 31 eller andra vägen ingen skillnad. Men det är ju min osikt, kanske det finns en bra orsak för det :)


                      


Halloween, Allhelgona afton

Mina planer är att gå på en liten Halloween fest om jag slipper dit då. Behöver skjuts eller jag slipper dit men sedan vet jag inte om jag slipper hem. Det där är ganska typiskt mig, jag lever bara med att ''ääh det fixar sig'' sedan så är allt väldigt osäkert iställe. Sedan får vi se om jag är fit for fight, sjuk som vanligt. Jaja men nu ska jag gå och rota igenom kylen efter något gott att äta


                
                 bild: google


You make me wanna lala

Jag gillar linjens stigning på statistiken, tack för besöken:)




Bild: Google

Stripe it

Har inte bloggat idag för att jag inte varit hemma. Var och köpte sling medel efter skolan. Sedan for jag till min syster och när jag kom hem så slingade jag håret med blont slingmedel. Visar senare. Nu ska jag ta och läsa på ljudet av dit hjärta, tredje boken i Twilight serien.


                    

This I like, this I don't

                          

Butch Walker - Ja jag har valt att lägga hit en av mina favorit artister. Lägger hit honom för han har underbara låtar och bra röst. Sedan har han skrivit låtar till/med många andra bra artister jag gillar. Sedan så beundrar jag hans årk att bygga upp sitt livet igen efter allt. (Kunde ha lagt hit Lady Gaga, Simple Plan eller andra favoriter men nu får Butch platsen bl.a. eftersom jag sträcklyssnat på honom i flera dagar nu.)

Picasa 3 - Lätt bildredigerings program. Som till på köpet är gratis!

Varma drycker - Värmer upp kroppen och lindrar sjuk hals en aning.

Att det är helg snart - Sova länge länge länge. Ja det är ungefär helgens planer förutom en liten Halloween fest då.

                            

Att vår hund rev sönder madrassen till min säng - Liksom behöver jag säga mer?

Mörker - Man blir så trött och seg. Vill bara ligga och sova hela tiden. Sedan med skolan på ännu till så känns det verkligen trist. Det hinner ungefär bli mörkt innan man kommer hem, not nice.

Datorer som kraschar (stavning?) - Inte mycket man behöver säga här heller tycker jag. Inget kul med att mista allt man har på datorn tack vare att den bestämmer sig för att sluta funka.

Att klockan verkar rusa fram - Man kommer hem från skolan och så vips är klockan 11. Så irriterande, man hinner inte ens nära på allt man borde.


I promise I can love you

Nu SKA jag ta tag i bloggandet igen. Kanske försöker mig på att göra egen design också i något skede fast det är inget jag kan över huvudtaget så det får vi se med. Men i alla fall ska jag försöka updatera bloggen bra och med läsvärda inlägg! 


                               
                          
                          Bilder tagna idag,med laptopens webcam  


Väldigt onödiga faktan

Man tillbringar ca ett år av sitt liv framför spegeln.

Man bränner mer kalorier genom att sova än att titta på TV.

Man kan vara attraherad av träd, det kallas Dendrofilli! (haha, attraherad av TRÄD??!)

Krokodiler sväljer stenar för att de hjälper dem komma djupare ner i vattnet.

Jordgubbsmilkshake på McDonald's innehåller inte en enda jordgubbe.

I och med att regnbågen har 7 färger så är nummer 7 ett lyckotal.

En sällsynt fobi är dendrofobi, då man är rädd för träd. 

Människan blinkar över 10 miljoner gånger per år.

Man kan lägga handen på en alligators nos utan att den hugger för att deras blinda fläck ligger där.

Jag är så trött nujust så jag inte kan stava ordentligt.




Sista fakta: Nu ska jag gå och sova, goodnight sweets :)






Almänt babbel

Hejsan hoppsan falleralleraa. Vi hadde finska prov, jag hadd inte övat något. Gick åt skogen misstänker jag. Men jag hadde varken årk eller lust att öva på det. Sedan fy f*n vad tiden går fort. Känns som jag just kom hem och endå har jag hunnit vara hemma ca två timmar. Det är så himla mörkt också. Ne vet inte riktigt vad jag ska berätta mera, finns inte så mycket intressant att beretta om skoldagen... Föresten undrar jag om influensa vaccineringen... Mamma skulle vilja jag tog den men jag vet liksom inte själv ifall jag vill, har hört så mycket illa om den.. Vore kul om någon som är mer insatt i det kunde berätta om det men nu känner jag ingen sådan person.


B W








You found love but it got erased

You got lost, For a while.
You've been trying to find a smile.
You got stood up, then you fell down,
and when you needed , there was no one 'round.
You loved the previews and hate the movie.
You scream at the screen, "Something move me!"
before you start to fade away.

Give me all your fear, Throw it all away.
and think about the good things, no matter what they say,
we'll take tomorrow baby, yeah,
one day at a time.



Tappat Lusten

Årkar minte med något nu just. Min dator fick något fel så man inte kunde logga in på användaren. Så hela windows måste instaleras om. Vilket resulterade i att ALLT på min dator försvann. Alla mina bilder från konsäre etc, all musik, alla arbeten ALLT ALLT ALLT. FANS JÄVLA SKIT, HAR BARA LUST ATT GÅ OCH DÖ NUJUST.

Hej hopp

Jag har sådan grym blogg lust, men ingen årk. Altså jag årkar inte konsentrera mig på att skriva. Förutom att jag är förkyld så har jag också sömproblem. Ligger flera timmar och försöker somna men det lyckas inte.

Så medans jag endå bara suttit hemma så har jag kämpat med att få in Grand Theft Auto San Andreas (ja jag spelar ett spel med hookers och brottslighet fast jag är tjej men det jag gillar är liksom att köra omkring med snygga bilar och ströva runt städerna haha) på min dator. Ja jag är en liten spel nörd. Nej kanske int direkt men The Sims spelen och GTA spelen spelar jag. Okej intresse klubben antecknar. Igår natt började jag rita klockan 01:30, blev faktiskt något så när nöjd. Är som kreativast mitt i natten, seriöst. Men nu ska jag göra i ordning lite te och mysa framför tv:n (eller datan ifall det inte kommer något bra på tv:n). 

                                  

ZZZZzzzzZZZzZzZZZ

Sjuk och trött. Årkar inte göra något, särskilt inte blogga. Men återkommer då jag har kommit ut ur zombie-coma-dvala stadiet :)


Mimi, that's sort of me

Nu ska jag vara himla egoist och skriva om mig själv!.. Eller njaa på sätt och vis mig själv ;)

Vi kan börja med varifrån namnet Mimi kommer, det är en sorts avkortning av smeknamnet Mimmi som jag haft hela livet. Mimi är den version jag använder på netet, ser enligt mig bättre ut än vad Mimmi gör i alla fall på engelska sidor :)

Sedan har vi mitt blogg url: mimimiami.blogg.se. Miami råkar bara passa in efter Mimi. Sedan har jag alltid gillat Miami och vill ka dit någon gång i livet.

Min blogg: är något jag startade för jag var sjuk och hadde tråkigt. Som många andra. Först ville jag använda den till att skriva av mig men sedan så bestämde jag mig för att jag inte ville ha en blogg där allt är negativt. Så nu har den inte riktigt fått något nytt uppdrag i mitt liv och väntar ennu på ett ordentligt tema. Lite alvarligare skriver jag ju om ibland, planen är vell att det ska vara lite av båda. Men i alla fall så är bloggen mer utav en liten sido grejj som jag inte tar dödsalvarligt, får jag många läsare så great då är jag jätte tacksam och glad men det får komma med sin tid isåfall för jag tänker inte provocera fram läsare. Vore inte så kul om folk läste bara för att dom hatar en så mycket. Sedan så har jag vell inte så intressant blogg heller ännu så jag kan inte förvänna mig 20.000 läsare om dagen eller ens 50 men det kommer med sin tide det med, har planer för att göra den här bloggen mer vänd åt det kreativa typ det jag själv gör/gjort men vi får se. Menar inte ordagrant en konstblogg nu utan att.. Ähh vi får helt enkelt se ;D


Designen på min blogg: är tagen från tescho.se som har ett par gratis designer. Orsaken är att jag inte kan göra en egen design men jag ska jobba på det i något skede om jag får tid. Ork och lust för den delen med.

Jag själv: är en flicka på 15 år från Finland. Önskar att bli musiker, designer och mycket mer. Har beslutit att jag ska flytta till LA då jag blir äldre. England ska jag någon gång besöka, som också Canada, Italien och Frankrike ja och många fler. Jag suger på att berätta om mig själv som ni kanske märker, vet inte vad jag ska säga men ni kan ju alltid fråga om det är något ni vill veta :)

                                     
                                
                                 


SANDRA HERSELF

Nej nu får jag ta och skärpa mig! Sov till 14 idag igen, sedan har jag bara ännu sjukare hals och så vill jag bara ligga under täcket hela dagen. Har i alla fall lyckats dra upp mig ur sängen så plus i kanten för det tycker jag ;) Nu ska jag ta en dusch och gå ut med hunden så får vi se vad som händer efter det. 


                              Här har ni hunden, bilden har extremt dålig kvalité:
                              

''Tandborst-vänner''

Mimi blir filosofisk, kanske borde bli en ny kategori!

En del har ju, som jag valt att kalla det ''tandborst-vänner''. Altså de har sina vänner tills de använt slut på dem sedan när de inte är någon nytta med dem så ''kastas'' de bara bort. Vänner kommer ju och går men på det viset ska det i alla fall inte gå till!

Exempelvis A har en vän, B som är populär och har skit snygg pojkvän. A har också sin vän C som inte är till någon större nytta så hon nämns aldrig även om hon varit där för A sedan de var småsmå glin. Men nu ska vi fokusera på A's och B's 'vänskap', B fixar och är inbjuden till alla fester. A hänger på med B som dessutom är äldre vilket gör saken ännu bättre. B förstår antingen inte att A utnyttjar henne eller är blåst och tycker det är okej (det kommer vi aldrig få veta). A har ingen moral så hon skulle mer än gärna ligga med B's kille om chansen bara kom. A och B festar och har det kul i ett ½ - 1 år. Sedan så tröttnar A och anser att B inte duger mera eftersom hon inte har ''mera'' att bjuda på än hemma fester och ögongodis till killar. A vill nu flytta uppåt och slippa in på inne-ställena etc. Så B får gå och medans A väntar på en ny ''tandborste'' så tar hon upp kontakten med C igen för att inte känna sig ensam. C som är naiv och allt för snäll går med på det och cirkeln fortsätter. Dessutom har A fått mer ''status'' nu efter att ha varit 'vän' med B som var populär så det blir bara lättare för A.

Det låter precis som taget ur någon high school drama film men det är ju så här det faktist går till för en del. Vissa har det helt enkelt lätt i sin lilla bubbla och behöver inte tänka på mer än sig själv. Men det finns ju såklart lindrigare versioner också..

Själv är jag som tur varken A, B eller C :)


Sommar 09, väldigt kortfattat

Antar jag måste acceptera att sommaren är förbi.

Detta var min sommar 09 sammanfattat(ingen ordning) :

  • Metro Station konsär ♥
  • Shoppade i Ideapark (Tammerfors)
  • Bråk
  • Rymmde och vandrade runt omkring förorten jag bor i hela natten samnt satt i skogen medan jag trodde att någon letade mig vilket ingen gjorde. Sprang också iväg från två män i en bil som slängde långa blickar efter mig (nej dom jagade inte mig, jag blev bara rädd som en hare och sprang iväg eftersom dom kollade skummt efter mig då dom långsamt körde förbi).
  • Rockperry, såg många underbara band ♥
  • Misste 3 kära djur, vila i frid ♥
  • Föll med skotern (haha skrev först skroter i misstag) , vilket ledde till skadat kne och lång fotbolls paus
  • Övernattade mycket hos min syster ♥
  • Kom närmare en del vänner och gled längre i från andra
  • Tappade dygnsrytmen totalt (vad annars, det var ju ändå sommarlov)
  • Var till morföräldrarnas villa (hör vell också till sommarn)
  • Var med vänner

Ja och mer men orkar inte skriva upp varje lilla detalj och ni skulle knappast årka läsa heller. Sedan har jag ju uselt minne med och blandar ihop sommrar förut och blabla.


Slower than a snail

Hejsan på ersan! :)

Sitter hos morföräldrarna, vi blev bjudna på lunch tidigare i dag. Deras nät/dator är långsamt som bara vad så jag tänker inte skriva något långt. Skriver mer då jag kommer hem, detta var bara för att meddela att ni inte slipper mig ennu! :D




Men vi hörs vid 17 tiden!


Sleepy Me

Kollade aldrig på filmen, fastande på att spela The Sims Livets Historier och något dumt facebook spel. Nu orkar jag inte börja kolla film mera eftersom klockan är 00:01 (i skrivandets stund) så jag tar nog och läser någon blogg och sedan blir det säng dags. Så gonatt!:)


M o v i e?

Nu vet jag inte vad ja ska kolla på.. Tror jag ska kolla på Confessions of a Shopaholic som jag började kolla på en gång men inte orkade kolla till slut. Ska släpa mig till kylskåpet och se vad vi har som man kan tugga på! Tänker i alla fall inte tugga på plast som lilla Alex gjorde då han öppnade sina presenter =)

                                                


AJJJJ!

Nej vet ni vad mitt dåliga humör beror sekert på mens verk. JAG HAR LUST ATT DRÄNKA MIG SJÄLV I TOALETTEN NUJUST!!

Now I know

Ja det var altså min lilla kusin Alex som fyllde ett år och firadest idag :)

Nu är jag hemma och är trött. Tidigare var jag på bra humör men sedan förstörde oturligt nog en viss person det. Tror jag ska kolla på film eller något nu så jag får annat att tänka på!  

Förövrigt längtar jag till 29.11 som bara vad!!

Come out, come out wherever you are

Gud vad det regnade igår! Jag var helt slask våt efter som jag körde skoter:s Var som sakt på bio och såg Fame (man fick grym lust att dansa efter åt) sedan for vi till en kompis där vi kollade på Bride Wars. Det var i varje fall en kul kväll :)

Nu är dagens planer att fara på kalas med pappa till någon släkting tror jag, uppfattade inte namnet och ville inte fråga. Sådan är jag hör bara vad jag vill höra ;)




( Tänkte bjuda på en bild på slitna mig men hinner inte nu, måste leta reda på en kofta eller något! Fattar inte vad jag gjort av alla :o )

Tonight

Ikväll blir det inte så värst mycket bloggande heller i och med att jag ska på bio och på tjejkväll direkt efter. Men nu ska jag göra mig klar och sedan tanka skoter skrället! :)

Papappadaa

Jag glömde faktiskt att blogga igår! Var nämligen på stan en stund och sedan for jag till min syster där vi bl.a. sjöng singstar. Så jag kom hem vid 21 tiden och då satte jag mig ner och pysslade med att göra om min kalender.

Var såklart till posten också och hämtade ut paketet! =)

      Papa Roach - The Paramour Sessions, Papa Roach - Metamorphosis & Paramore - Brand New Eyes

                      

Observera att jag betalat alltihop själv, så ingen behöver haka upp sig på det! ;)


Te + Fazerina

Har kollat på 2 filmer i rad idag/kväll Paranoid Park och Match Point. Dom var vell okej... Int direkt sådana som jag gillar.


Nu sitter jag och dricker te och äter fazerina. Observera att det låter som att jag är 70+, haha;)



                  


Ashlee, Ke$ha, Ashlee








Berg-och dalbana

Min statistik ser ut som en berg- och dalbana. Gör sekert de flestas men det ser roligt ut. Ena dagen är det många som hittat hit och andra bara några. Rättare sagt så är det intressant :)


Började tänka på min hals, talade med vår elevhandledare för ett tag sedan om skolor och vad man vill bli, ni vet det där man gör på 9:an. I alla fall så kom vi på något sett in på det att jag ofta är sjuk, mesta dels med halsont. Hon tyckte jag skulle tala med häslovårdaren om ifall hon tror jag borde operera bort dom där sakerna i halsen som kan göra så man har öronverk och just halsont. Det kanske jag borde göra..? Får se, nu ska jag ha te! ;)

You may say that I'm a dreamer

''Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today''



15

Om två dagar kan jag hämta ut ett efterlängtat paket från posten. Det innehåller 3 skivor som jag beställde för någon vecka sedan. Paketet kom redan 8.10 men måste vänta tills jag får mina pengar (alltså tills 15.10) innan jag kan hämta det. Men jag är i alla fall sjukt glad att jag hittade dom där skivorna någon annan stans i från än cd on! Mitt nästa mål är att beställa 2-3 band skjortor också men det blir nästa månad.


Hicka

Jag har inte en bra dag idag. Lämnade hemma från skolan pga huvudvärk och halsont.

Vaknade kl. 7 eller man kan nog inte säga vaknade i och med att jag mera halvsovde. Nåja, då bestämdes det jag skulle stanna hemma och naturligtvis försökte jag fortsätta sova men jag började hicka och hicka, det ville int slut men sedan i något skede somnade jag endå. Jag drömmer kånstiga drömmar utan större betydelse och vaknar sedan till slut kl. 14 vilket egentligen var skönt men nu så är jag såklart helt borta. Haha. Plus att huvudvärken och det inte har försvunnit utan snarare känns värre nu då jag är klarvaken. Sedan dendär jäkla hickan den hadde jag då jag vaknade med.

Men jag ska inte klaga, är ju inget farligare :)

They didn't get to stay, so they flew away

Känner mig så sliten. Jag är lessen för allt som har hänt. Jag klarar inte av att se människor runt om kring mig må dåligt och gråta. En liten del av deras sorg fastnar på mig och jag sörger med dem.


Som idag då jag satte i bussen kom det en flicka i min egen ålder in och man kunde se på henne att hon gråtit, i massor. Hela vägen såg hon gråtfärdig ut och jag hadde bara lust att gå och ge henne en stor kram eller ens bara låta henne tala åt mig.


Allt känns så fel nu, man kan inte riktigt vara fullhjärtat glad då så mycket dåligt händer. Så många unga människor har dött på en så kort tid. Ibland vill jag bara lägga mig ner i sängen och gråta för att världen är en så ond plats.

Man kan bara hoppas att det stället de är på nu är bättre än det de lämnade.


Vila i frid

Denna vecka.. har många gått bort, ingen som jag kände men vänners vänner osv...

 
                
  (live)




Citat

Här kommer ett gäng citat igen, en del vettigare och andra mindre. Denna gång är de på svenska :)


Margaret Thatcher
:

''Jag är extremt tålmodig, förutsatt att jag i slutändan får min egen vilja igenom.''



Woody Allen:

''Evighet är en lång tid - särskilt mot slutet.''



Pamela Anderson
:

''Jag tänker egentligen inte så mycket på någonting alls. Jag lever i nuet och ser framåt. Jag tänker inte på vad som hände igår. Om jag tänker för mycket så blir jag liksom alldeles tokig.''



Greg Norman
:

''Jag skulle vilja tacka mina föräldrar - i synnerhet min pappa och min mamma.''



Nalle Puh
:

''Kära Nalle, sa Christoffer Robin, vad jag tycker mycket om dig. Det gör jag med, sa Puh.''

''Kom inte för sent till det du vill komma i tid till.''



David Beckham
:

''Mina föräldrar har alltid funnits där för mig, ända sen jag var ungefär sju.''

david_beckham.jpg david Beckam image by lnunez7977

Sebastien Lefebvre släpper eget

Seb som är medlem i bandet Simple Plan ska släppa en egen aukustisk EP, You Are Here / Vous Etes Ici heter den och kommer ut 20 oktober.

Sebastien Lefebvre - [EP] PHOTO


Låtarna har han såklart skrivit själv och låtlistan ser ut såhär:

1."Décoller"
2."Comatose"
3."La Nouvelle Vie"
4."Good Night"
5."I Fall For You"
6."Life Goes On"
7."The One"

 


Eftermiddag?

Tänkte börja med  att säga god morgon med det är ju inte precis morgon så vi skippar nog det ;D

Vaknade 12, väldigt sent och jag var inte ens så länge uppe igår jag gick vell och lade mig 1 tiden. Satt och kollade på youtube klipp halva kvällen i brist på annat att göra :)

Men idag ska det publiceras inlägg som jag sparat som utkast!


Hey it hurts!

Denhär bruden har en enmanna show, kallar sig Venetian Princess och gör skämt covers på kända låtar.


Dagens...

Dagens låt:



Dagens citat:

''Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre.''
- Nalle Puh

Dagens youtube film:





Dagens miss: En inte så vacker bild på Miley Cyrus




Dagens Hiss:

Fonder, som samlar in pengar för gott endamål som till cancerforskningkning m.m.

Bl.a. Simple Plan Fondation



Tweetie

Skulle ju blogga hos syrran men det lyckadest jag glömma, förlåt för det :/

Hadde tråkigt så gick med i twitter, har nu en följar efter bara 2 minuter det var positivt. Någon annan som har twitter, isåfall vad heter ni där? :)

Jag vet inte...

...om jag vill skriva om sånt här på bloggen, vill inte att bloggen ska vara fullproppad av negativt :) 

Tog alltså bort inlägget jag skrev, har grubblat så mycket på det där så länge redan. Känns som att det är lättast att gå vidare och sluta vrida och vända på det mera. Personen är som den är och en text kommer ju klart inte att på något sätt hjälpa det. Var endå så himmla skönt att få skriva av sig, mycket lättare än att tala om det med någon skulle jag säga. Jaja men jag vet inte kanske dyker inlägget upp igen då jag känner att jag måste få ur mig det igen. Haha behöver ju ialla fall inte offra dit på att skriva det nästa gång för inlägget ligger nu i utkasten.

Det här inlägget talar jag om:



Men nu ska jag ta bussen till min kära syster, skriver mera då jag är framme! :)




Hum

Funderar på att kolla någon film nu genast på morgonen men vet ej vad jag ska kolla på. Tror det blir någon komedi, men vat vet ju aldrig jag ändrar mig så snabbt;) 

Och nu verkar min dator börja leva för sig själv här, det raderas saker och rutot hoppar omkring. Ja okej kanske lite överdrivet men den raderade för mycket just och sedan hände något med internet rutan.

Men jag skriver mer senare, ha det så bra tills dess :)


Wohooo-oo-oo

Tvåor i MGP från Finland blev i år The Black White Boys, personligen tycker jag de borde blivit diskade eftersom deras låt var väldigt lik Kings Of Leons - Use Somebody. Brukar inte följa med det där programmet så noga men mamma kollade på det eftersom min kusin var där. 


The mixed tape

I read your letter
The one you left when you broke into my house
I'm retracing every step you made
And you said you meant it
There's a piece of me in
Every single second of every single day
But if it's true to tell me how we got this way

Where are you now?
As I'm swimming through the stereo
I'm writing you a symphony of sound
Where are you now?
As we rearrange these songs again
This mix could burn a hole in anyone
It was you I was thinking of
It was you I was thinking of




Jacoby Shaddix

  • född 28 juli 1976 i Mariposa, Kalifornien
  • fullständigt namn, Jacoby Dakota Shaddix
  • även känd som John Doe, Coby Dick, Dakota Gold, Jonny Vodka,John Doe och Mr. Dick
  • har två söner Makaile Cielo Shaddix och Jagger Shaddix
  • han är sångare i bandet Papa Roach, även i Fight The Sky som ett litet sido projekt 
  • var också förr programledare för programmet Scarred

           
                                     


Lovar..

Ska försöka göra flera inlägg ikväll, nu då jag endå fått mina första kommentarer och har haft hela 8 läsare inne på min blogg :) Ska förövrigt också försöka att ha ett par inlägg per dag 2-3 i alla fall. Har ju tyvärr väldigt dålig uppdatering,  vi får skylla det på skolstress och det faktum att jag inte riktigt vet om jag skall skriva om min vardag eller bara om kändisar och musik. 

Men nu kör vi, gäller bara att komma på något intressant. Minns att jag kom på något jag skulle skriva igår kväll innan jag somnade men det är ju såklart helt borta nu.  


                                                            

327

Det började ploppa upp små fönster hela tiden om att jag hadde fått e-post från facebook, började misstänka att någon hadde hackat in sig på min facebook eller något liknande men nej så var det int som tur. Dock hadde en person laddat upp en bild på hela skolans 9:or och naturligtvis var alla taggade. Så alla e-post meddelanden som kom var om att blablabla har kommenterat en bild på dig osv. Blev himla irriterad till slut då det bara kom upp massor små fönster efter varann så gick in på facebook och gjorde så det inte skulle komma e-post något mera. Såhär såg det altså ut då jag loggade in på min e-post:














Edit; nu är det 485 kommentarer på den där bilden dom spammar, deras mål är 10000 ;) 




Audrey Kitching

  • född 26 juli 1985 i Philadelphia, Pennsylvania
  • fullständiga namn, Audrey Lynn Kitching
  • bor nu i Los Angeles
  • arbetar bl.a. som modell, hårstylist, skådespelerska och makeup artist
  • hennes modell karrier började som 16 åring och hon har arbetat som modell för märken som bl.a. Ed Hardy, New York Couture, Jared Gold och Betsy Johnson
  • hon har också medverkat i Germany's Next Top Model



    Audrey_Kitching156.jpg

Beklagar, låter så kallt...

Jag kände henne inte och vet bara hur hon såg ut. Men endå berörs man så då något sånt händer, tänk på alla som var där, alla nära och hennes liv var ju inte nära på full levt ennu. Hon hadde inte länge kvar tills hon skulle gå ut gymnasiet och hennes liv skull börja påriktigt...Stackars dem som var där och bevittnade allt, de kommer aldrig kunna glömma det där de måste bara försöka leva vidare med det. Önskar jag kunde sända styrka till er alla som mist en nära...


Råddigt inlägg, råddig dag...

Yes I am old school

Lade till min myspace i länkarna, lägg till mig somvän vet ja' :)


Aw

Tittade på min statestik, högsta antal läsare jag haft är två men det är vell i alla fall bättre en noll:)

 

Spotify

Någon som vill ha hjälp med att skaffa spotify, ladda ner spellistor eller liknande ? Jag kan hjälpa med det isåfall, bara att fråga är väldigt ny med det själv men har lärt mig snabbt:)  

M u s i c . . .

Vad är musik för mig?

För mig är musik lite som en bästa vän, den som alltid förstår, som du kan lita på och som alltid är där för att samla upp bitarna. Det går inte en dag utan att jag lyssnar på musik. Ibland sitter jag flera timmar och strecklyssnar på ett band eller en speciell skiva. Min musik går periodvis, nån vecka lyssnar jag på det här och en annan på det där men mina favoriter finns alltid med. Min musiksmak är väldigt bred; rock, punk, pop, country, indie och mycket mera. Det är inte så att jag lyssnar på allt innom alla genrer men jag hittar mina favoriter som sedan föjler med mig. Som liten var mina första favoriter Spice Girls, sedan kom Britney Spears, tala om orginell där va. Sedan då jag började utveckla egen smak typ i 9-10 års åldern så blev HIM och Green Day de första banden jag gillade, därpå kom Simple Plan, Blink 182 och Good Charlotte. Efter det har jag bara fått fler och fler favoriter, från mer olika stilar. Men dom första favorit banden är ennu idag med mig. Dock har jag svårt att välja vilka som är de aldra bästa av min favoriter just eftersom det går i perioder. Du kan få helt olika svar beroende på när du frågar. Vad jag är på för humör inverkar också.

Medan jag skrev detta speladest Papa Roach och The Kooks i bakgrunden men skulle jag skrivigt igår skulle det mest antagligen varigt The Veronicas :)


Marilyn Manson

  • född 5 januari år 1969
  • födelse namn, Brian Hugh Warner
  • artistnamnet Marilyn Manson är en kombination av Marilyn Monroe som symboliserar bl.a. skönhet och glamour och Charles Manson vilket symboliserar mord och djävulskap. Det hela speglar hur USA såg ut. 
  • gick i skola på Christianity School och sedan på Glen Oak High School
  • bröt mot ett fler tal av skolans regler, varav han fick bestraffningar men aldrig relegering
  • han lider av TMJ (temporomandibular joint syndrome)
  • efter att Brian tagit studenten flyttade han till Florida där Marilyn Manson & The Spooky Kids grundades
  • som sekerligen ingen har missat har Mansons musik kritiserats mycket med åren, särskilt av troende kristna
  • Manson har en egen bok också, Long Hard Road Out of Hell
  • artistiska egenskaper har Brian många av, förutom att skriva musik skriver han även dikter och målar
  • Brian har också medverkat i filmer, dessutom har han också producerat filmer
  • just innom film är han nujust aktiv med sin film Phantasmagoria - The Visions Of Lewis Carroll, som han både regisserar och spelar i. Själva filmen är en fantasy/horror film, om författaren till Alice I Underlandet och själva berättelsen Alice i Underlandet
  • annars så har han också ganska nyligen släppt ut skivan The High End of Low och turnerar.

                                                 
                                  
                              
                                    Manson and Lady Gaga - marilyn-manson photo      
    
     MM - marilyn-manson photo         MM - marilyn-manson photo           






RSS 2.0