Nighty nighty

Måste gå och lägga mig nu. Känner mig som en trotsig 10 åring eller något. För jag vill verkligen inte gå och lägga mig. Vill inte vakna upp till en ny stressigdag som förmig längre bort från den underbara konsären. Men nu är det så att jag måste, väckning sju, skola till 3-4 tiden tror jag, har inte fått mitt nya schema så jag är ganska ute vad gäller timmar och tider. Sedan har jag konfirmationsträff kl. 17:30-19:00, för måste jag hinna till någon klädaffär för att söka något att ha över klänningen tills fredag.

Men, We'll take tomorrow baby


Godnatt!


(btw någon annan som har strul med blogg.se idag/i kväll?)


Wishing, wishing though I don't like fishing

Nångong i mitt liv ska jag bli asrik och resa vart jag vill, när som helst. Då ska jag ha råd att ta mig till exakt vilken konsär som helst vart än i världen och jag ska bo USA.


Never Let This Go

Hur ska man hitta ord som ger rättvisa för en av de bästa dagarna i ens liv?! Hayley har så jävla bra röst, även live sjunger hon så jävla bra! Paramore är ett av de bästa banden ever, de spelar grymt bra live och energin på scenen är otrolig! De spelar så jäkla bra medans de ännu rör sig och ger en jäkla bra show! Jag hittar inte ens de rätta orden för det. Hur ska jag förklara att de var så himla bra så jag fick tårar i ögonen och inte trodde det var sant? Ett band måste verkligen vara bra då man gråter av att se dem fast låten de spelar inte är sorlig! Efter showen hadde jag ännu svårare att förstå och förklara hur bra jag kände mig efter att sett dem. Tro mig nästa gång de kommer hit eller jag har chans att se dem så kommer jag att vara där! 

Hela konsären var bra, även förbanden men de var inte lika bra som Paramore! Sitter nu och kollar på mina foton och mina videon från konsären. Vill tillbaks och de var bäst är inte ett ord som räcker för att beskriva detta.  
  







29.11 PARAMORE! ♥





bilder: paramore.net

Oops, she seems to be a bad nut

Förlot en engång för att jag uppdaerat så dåligt. Hälsan har strulat. Tänkte bara kort meddela att ni inte kommer höra av mig på resten av helgen heller, ni som läst bloggen vet varför!:) Ska kolla att jag packat ner allt nu, vi hörs!


Movie night, ehm I mean day

Ber verkligen om ursäkt för mitt icke existerande bloggande! Har ju som jag sa blivit sjuk igen. Suttit hemma sedan igår med stegring, sjuk hals och täpptnäsa. (Like you wanna know)

Har värsta filmmaraton på gång. Igår kollade jag på I Know Who Killed me och The Proposal. Idag har jag hunnit med att kolla på Whatever Works, började kolla på andra filmer som bl.a. The Girls Next Door men hadde inte riktigt tålamod att kolla till slut. Funderar om jag ska kolla på Charlie And The Chocolate Factory, Sweeney Todd eller Candy. Twilight igen kanske, hmm.. Jag känner mig lite på barnfilms humör. Det är ju ändå så kort tid kvar till jul så det är vell dags med lite barnfilm. Ska nog börja med att kolla på Charlie And The Chocolate Factory, bara för att Johnny Depp är med. Sedan blir det antingen Sweeney Todd, Candy eller Twilight. Haha.


 

                    


   
  


Morr-an

Har stegring. Känner mig helt yr! Så varför sitter jag då vid datorn? För att jag försöker få ett j*vla bildspel att funka, en skoluppgift som jag skulle måsta skicka till min bildkonstlärare. Problemet är att den var fel format då jag skulle spela upp den.


Pallar inte.

Te time

Nu håller jag på att bli riktigt förkyld igen. Typiskt, men det stoppar inte mig!

Näsan är täppt, halsen bränner och värker samtidigt. Huvudvärken sitter på hela tiden. Till och med tröttare än vanligt är jag, trodde inte man kunde bli tröttare men nehe där hade jag fel. Sedan ena stunder svettas jag och har det kok hett sedan nästa så fyser jag i hjäl och vill gräva ner mig i närmaste kaffekopp!

Glamoröst inlägg, jag vet. Nu ska jag ha te och värktablett! 

                   
                           Hej hopp inte på topp









Ooops

Hänt idag? Försovde mig en timme, missade bussen som gick 9:25 för jag vaknade först 9:05 så då fick jag ta bussen som gick 10:25 istället så jag missade hela första blocket som var matte. Hur lyckas man? Jo man stänger av alarmet på telefon och lägger sig ner i sängen igen utan att lägga på snooze. Då jag sist och slutligen hade tagit mig till skolan så hadde vi samhällslära sedan textilslöjd, på textilen planerade vi festkläder sedan for och valde ut tyger vilket var lite svårt då man inte hann planera klart. Inte mycket specielt dock. Men min kusin fyllde, grattis! Var såklart på kaffebjudning dit, åt god paj ♥

                
 


200 years I've been awake

Ska sluta dagen så som jag började den, med The Pretty Reckless!






(den sista är live och i lite dålig kvalité så vill ni höra den bättre får ni försöka söka en bättre, jag var lat och tog första bästa hela videon av låten)


Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!

Haha, dagens bloggning i sammafattning ungefär!

 

 


Lindsay




Don't mess with me

 

                         




                     Jag gillar Taylor Momsen. Hennes musik, hennes stil, hennes hår m.m 
                    

I'm young and I'm easily bored


long blonde hairstyles for girls 

        
  

 

135

Måste bara, detta blir mitt 135:te inlägg. Känns på något sett ganska lite egentligen, kanske jag har fått storhetsvansinne,haha. Läste ett par äldre inlägg, jag lät irriterande och det är inte vad jag vill! Ska skärpa mig. Försöker lämna bort ord som ''jaja'',''aaja'' osv. De där var kanske inte så hemska, men jag förknippar dem alltid med fjöörtiiizz bloggaran av någon anledning. Så nej inte för mig men för en del funkar det utan att låta dumt. Är nog bara för att jag inte ser mig själv som en person som kan säga ''aja'' osv, fråga inte varförför det vet jag inte.
(Men tjenamors vad mitt 135 inlägg blev intressant då)

Nu ska denna icke ''aajaa'' personen ta och kolla på tv om det kommer något bra och sedan lägga sig. Sov så sött!

                                     




Music is the cure







                                 You know I like it different





Dittan och dattan

Jag har svårt att hitta bra bloggar. Dom flesta bloggar jag vet är störrebloggar jag hittat för att det står om dom här och där. Men jag undrar hur man hittar bra mindre bloggar eller ''normala'' bloggar? Vet inte om ni förstår vad jag menar, men sånna bloggar som inte behöver ha 193892839 pers som läser dem utan kanske bara 100 st eller mindre men ändå är bra. Help me, jag gillar att läsa bloggar då jag inte har något annat att göra men jag har ändå bara ca 5 bloggar jag läser oftare och 2 av dem gillar jag inte ens så mycket och 2 uppdaterar väldigt sällan.

                          Använd din dator till våra e-tjänster


Well it's me

Något jag hatar med mig själv är min scenskräck och min blyghet. I och för sig så går det ibland i perioder. Jag kan vara kaxig och om du retar upp mig så får du höra precis vad jag tycker om dig men annars är jag blyg och rådnar. Då jag träffar någon första gången pratar jag inte oftast med denna, inte fast vi skulle sms:at eller chattat förut. Jag blir liksom bara stum och vill gräva ner mig i jorden. Du måst ha känt mig ett bra tag för att få ett ordentligt samtal ur mig. Sedan så rådnar jag ooofta till allt och inget. Det behöver inte ens vara så att jag blir generad ibland utan bara för att jag talar med någon jag inte känner eller bara talat med ett få tal gånger. Scenskräcken gör så jag skakar bara för att jag ska säga mitt namn inför en grupp. Men scenskräcken kan jag faktiskt leva med känner jag, har hållit tal och uppträtt i skolsammanhang ändå och det känns bara himla skönt efteråt då man klarat det. Dock så tappar jag bort mig och hakar upp mig m.m. då jag ska hålla föredrag eller något på frihand utan att ha skrivit någon lapp att läsa av. Dålig självkänlsa eller dåligt självförtroede kan man vell skylla på till största del, det ska jobbas på. En dag ska jag lysa!

En fin sak med kommentarer och läsare är ju att man får en boost för varje snällt ord så där får jag ju tacka er:)

Music...

...makes my world go 'round.




Tadamptada

Jag blir alltid lika chockad och glad då det hittat nya människor hit! Undrar vart ifrån ni hittar hit :)

Nu vore det himla passligt om jag hadde något intressant att berätta om så ni ville stanna kvar men nej det har jag inte nujust. Istället kan jag meddela er om att jag är sjukt godis sugen, villa ha såna där rullor med godis mattor ääh vet inte vad det heter egenligen men såna vill jag i alla fall ha! Men vet ni nu ska jag ta mig i nacken och fixa ett par bilder och ordna upp mapparna på datorn. Ni vet just sådant ni inte bryr er om.


                                              (också en header jag prövat)
                                                  

Rubriken är på matpaus

Så har man utfört dagens arbete. Delat ut reklam till 340 postlådor, tog runt 2-2,5 h så mindre än förra gången. Det känns faktiskt ganska skönt att tjäna pengar på samma gång som man får lite motion, haha!

Nu är jag hungrig som bara vad, ska strax äta och sen ska jag bara rå slappa heeela dagen. Tycker jag förtjänar

Like it

Jag vill och se New Moon, men ska inte idag. Får se ifall jag kanske skulle kunna fara med syrran senare då det inte är så mycket folk på visningen mera :)             

             

Nervproblem av mindre

Jag lovar och svär att jag snart struper min jäkla dator. Ni minns att hela jäveln kraschade så att allt på den försvann för windows måste instaleras på nytt? I alla fall så nu har den bestämt sig för att den själv kan bestämma när den ska stängas av. Man sitter och gör något och så ettu tre slocknar den eller som att skärmen blir svart men strömknappen lyser!

Någon som vet vad problemet är? 

                       


  

Seg-segare-segast

Vi var på Know how-mässan idag, såg ett par bekanta men han hälsa på hela en eftersom alla hann flytta på sig innan man han fram till dem ja eller så undvek de mig, haha. Vi gick i alla fall omkring där ett par timmar och mina redan från förr mörbultade fötter är nu ännu dödare efter 3 timmar reklam utdelning till fots och nu Know how-mässa. Huvudvärk har jag också men det hör till min vardag. Sedan var jag till en kompis efter skolan, vi kollade på Brüno sjuk film som jag inte tyckte var specielt bra förutom några ställen som var roliga då men inte bra i helhet eller något annat heller.

På tal om Know how-mässan föresten, jag och en kompis vi ville ha såna där tygpåsar från ett visst ställe men dom total dissa oss och gav ingen påse fast vi var där ett par gånger och så fyllde vi i någon tävlings lapp som alla andra som hadde påsar hadde gjort. Men nehep. Vi skaffade oss dock påsar från ett annat ställe, suck on that moahaha. Hoppeligen förstår folk det lilla skämtsamma här. 

Nu ska jag ta ner fötterna från stolen och  stiga upp vilket följs upp av en promenad till köket.




Nu GA

Nu ska jag kolla på GA, hörs imorgon :)


Tröttare än trött

Usch nu har jag delat ut reklam i 3 timmar, gåendest. Det var exakt 340 ställen att dela ut till. Gissa om jag har sjuka fötter, axlar och ben. Känner mig som en 80 åring. Samma sak nu på lördag då. Men nu ska jag gå och göra mig lite nudlar och snart blir det Grey's Anatomy sedan tuppar jag sekärt av i soffan men då skulle jag ialla fall få lång sömn. 

Förresten här är bilden jag tänkte ha som header tidigare, en som är gjort på 4 minuter som skulle ha varit tillfällig men jag fick inte den att passa i min förra design och så tycker jag inte den är tillräcklit fin.

   


TRÖTT

Reklamen kom, har packat ihop den i två timmar typ. Godnatt!

Rubriken tog och censurerade sig

Så jäklar har inte reklamen som jag ska dela ut imorgon ens kommit ännu, klockan är nu här 21:24. Får så fans stressgt imorgon om jag ska packa ihop dem också och sedan dela ut till över 300 hushåll före klockan 21! Måste altså ringa dit imorgon på morgonen ifall dom inte kommer nu, vilket de knappast gör mera. Sedan ska jag till skolan och då jag kommer hem blir det reklams sortering/ihoppackning och efter det springa och dela ut allt. Sedan samma procedur på lördag, hoppas verkligen att reklamen kommer i tid före lördagen ens.


What just happened

Kollade på What just happened den var inte alls bra, enligt mig. Handlade om någon producent som hadde probem med någon film och blaablaa. Det hände aldrig något förutom att han sprang av och an och försökte lösa problemen, ville ha sin ex-fru typ och jaa-a. Inget spännande, romantiskt eller roligt i den. 


                   

Next2u

Sitter här och lackar naglarna. Ja ni är intresserade av det. Jaja men kom hem för ett par timmar sedan. Väntar på att reklamen jag ska dela ut imorgon ska komma, ingen aning vilken tid dom kommer med den. Jäkla dåligt väder är det också, kände mig som en våt hund i bussen och då jag kom hem och kollade i spegeln så såg jag i princip ut som en också.

Upptäckte just att det är ett M på locket till mitt nagellack, det är status det vet ni. Ne usch nu ska jag kolla på film!


 

Audrey

 Then:
   SQP25.jpg SQP25.jpg image by shaymeless7

NOW:




 


Rock and Roll without the band! by audrey kitching ... Hello Kitty 35 anniversary!!

Jag gillar henne mest som hon är nu och har varit ett bra tag. Råsa hårig med helt unik stil!

Hemkommen

Kom hem för en timme sedan efter hemfärden i en smockfull buss. Sitter och tar det lugnt, spelar The sims pet stories som funkar på laptops också. Huvudvärksom bara vad har jag också! Men nu ska jag inte klaga utan gå efter en värkmedicin.


   
                             (Hanna Beth)                                                       (Taylor Momsen)

Kate Moss

   


Silly dilly

Resultatet av då jag försöker videoblogga för ros skull. Som ni sekärt föstor är jag inte seriös med dendär ''dansen'' (huvud vridandet) i börjand :D Det här är helt enkelt hur jag blir framför kamera, klåpig, skrattig, tappar bort mig och ja clownar mig m.m.


This is me today

Dålig cam bild men detta är ialla fall vad jag har på mig. Nu ska jag ge mig av, see ya!



See ya

Nu ska jag pallra mig i duschen!


(Gemma Ward)


Laughing so hard it hurts like hell

Nicole Richie gör en parodi på Kelly Ripas pantene reklam, grym!:)




Tjohopp

Vaknade runt 11 tiden och nu sitter jag bara och degar. Borde hoppa i duschen för 3 tiden kommer broshan efter mig för vi ska och fira pappsen som fyller imorgon med lite kaffedrickande. Eller jag ska inte dricka kaffe för jag avskyr det men ni fattar nog galoppen! Någon borde seriöst sparka mig där bak så jag börjar göra något!

 

NO H8


NO H8TE Campaign!

Okej nu ska jag ge mig. Godnatt!:)

It's all about pink, sweets and candy

Candy head and sugar teeth. Pinks Have More Fun T-shirt and Hoodie on sale now!Good morning Hollywood.  Happy Halloween love bugs!


This is not ok, in my opinion at least

Det här är Miley Cyrus 9 åriga lillesyster. Hon ska vell inte gå klädd som en showdancer i meningen strippa eller hora då? Okej det är vell allas egna val hur man klär sig och hur föräldrarna låter sina barn gå klädda men det är vell lite (läs:mycket) over the top att låta sitt barn gå ut såhär? 

Man känner si illa till mods av att se hur hon är klädd. Då jag var i den ålder sprang jag vell omkring i blommiga mjukisbyxor och en grön t-shirt ungefär. Barn ska vara barn.




Undrar vad andra tycker om det?

I'm not one of those girls that you think you know

Jag kan bjuda på mig själv och jag gör det jämnt och ständigt med mina vänner och även främlingar nu som då. Men då det gäller min sångröst, mina teckningar och sådant så är jag väldigt perfektionistisk. Skillnade är vell att jag är född till clown varav jag bjuder på mig själv och släpper allt. Men mitt skolarbete, min sång och det jag ritar vill jag ska vara perfekt även om det inte finns något som är perfekt mest för att det är så personligt. Sedan så pressar jag mig själv mer än vad någon annan pressar mig. Jag är min egen skrikande-coach-pappa-som alltid vill att dennes barn skall vara bäst av alla, sådana som finns i varje highschool drama film, jag blir besviken och arg på mig själv om jag misslyckas. Så antar jag att alla andra tycker lika som jag om jag är missnöjd övet något jag gjort.

Sådan är jag:
> blyg
> lättroad med dålig humor och skrattar mycket åt mig själv
> oftast sprallig
> säker och osäker om vart annat
> hela 153 cm kort altså i kvinnlig kändis längd haha!
> gör ofast miner som liknar dehär, x), ><
> svår att förstå tror jag i alla fall eftersom ingen förstår, haha
> flummig
> glömsk
osv. ;)



(Haha ni får en lite små underlig bild att titta på)


Right NOW


Red VIP mouse

Min dator har något emot mig. Skrev ett längre inlägg just och gissa vad? Jo internet explorer slutade svara så jag fick stänga fönstret med ''våld'' och allt jag skrivit försvan ju på samma gång. Årkar liksom inte skriva om det nu men det kanske kommer i något skede.

Titta vad gullig datormus mamma köpte åt mig idag! Den är liten och söt. :) 






Spelas just nu: Lita Ford - Lisa

Back on track, again

Ja jag har tyvärr inte bloggat de två senaste dagarna. Men det finns ett skäl till det som ni inte behöver veta :)

Nu är jag i alla fall tillbaka. Lyssnar på musik, dricker en Pepsi Max och funderar på vad jag ska göra. Slö som bara vad. Hungrig men ändå inte. Var och köpte en present åt pappa tidigare idag. 

Sedan sist men verkligen inte minst, jag vill BORT HÄRIFRÅN! Jag trivs inte här, jag vill till ett varmt land, till en större stad. Jag ska ännu någon gång flytta till Kalifornien! Tyvärr får jag ju vänta ett par år ännu...


bild: www.destination360.com

This I like, this I don't



Stentvättade eller snötvättade jeans/jeansleggings ja jag tycker de är grymt snygga!

 
       (Topshop)                    

Paramore konsär 29.11  äntligen!

 

Kyla man blir ju bara sjuk och vill inte vara ute då man fryser röven av sig!

Mycket prov och inlämnings uppgifter man blir så slut körd och presterar inte lika bra som man gjort om man haft mer tid mellan allt.


Bloglovin'

Följ min blogg med hjälp av bloglovin' Hmm som ni ser försöker jag fatta mig på Bloglovin'! haha;D

Hej mitt vinterland... jag saknar sommaren ju..

For tidigare hem från skolan idag för att jag mådde dåligt och hade huvudvärk. Har lite av båda ännu. MEn nu ska vi inte snacka sådant deprimerande :)

Minns ni att jag lovade att lägga upp bilderna på snön för någon dag sedan. Tänkte jag kan lägga upp dem nu då mitt net äntligen funkar ordentligt!


(grannens hus i bakgrunden)

 


Mätt plätt

Vi var till Amarillo jag åt Vege bolillos, det var smaskens!



50. VEGE BOLILLO

Ni får ursäkta mig men jag hinner inte updatera mer ikväll eller jag årkar inte. Trött som bara vad och tidig väckning imorgon. Så jag säker Godnatt! :)

 

Richie

Snabb updatering innan jag far iväg och äter nånstans med pappa. Ähh stress! Vi tar det kort: idag, skola, jag = död zombie, bokrecensionen måste bli klar idag, har lust att sy på min vest men hinner ej och nu måste jag springa men kommer ju sitta och dega framför datan då jag kommer hem i vilket fall som helst efter som jag måste skriva klart dendär fördömda bokrecensionen så då passar jag på att skriva mer!


nicole-richie.jpg image by shelle333 

I never promised there'd be sunshine every day

I övermorgon ska bokrecensionen vara inlämnad och jag har inte läst ut boken ännu. GREAT! Så ni kan ju gissa vad jag ska göra ikväll, ja precis umgås med Mowgli och hans djurvänner.

Lyckadest än en gång bränna maten. Netet funkar inte ännu heller ordentligt. Har ingen lust att läsa om Mowgli mera. Lyssnar på musik nujust och dricker blåbärssoppa, ja dricker inte äter. Men nu MÅSTE jag läsa. 



                         

Scarlett Johansson & Pete Yorn

               
 

Mowgli

Sitter här och läser DJUNGELBOKEN. Ja ni läste rätt djungelboken, barnboken men den är en klassiker och vi ska göra bokrecension i modersmål på en klassiker. Enda jag hittade var djungelboken, okej det var mest för att jag inte årkade läta mer och den är kort. Tänkte först ta ringaren av nottredam men den är så himla lång eller så Romeo och Julia men den fanns inte på Biblioteket. 


  

Slowly

Mitt net är helt fucked up! Allt är långsamt, msn går inte att logga in på emellanåt och därför har jag inte pallat att blogga. Årka vänta en halvtimme på att sidan ska laddas.

Har ni föresten märkt att jag har ändrat färg och stil på texten och färgen på rubriken helt SJÄLV?:D Texten var ju svart förut och rubriken grå eller så var texten också grå det minns jag inte. Men jag böt det i alla fall till rosa :)


                   

Lucky number seven

Detta blir mitt sjunde inlägg för idag! :)

 
  
 
  
 
 
 

Restless

Jag vill att det ska hända något och jag vill att det ska hända nu! Jag vill göra något med mitt liv, fast jag bara är 15 år ännu så vill jag göra något NU.


Don't touch me

Det här är så jag. Seriöst, undrar ni hurudan jag är så är jag en kombination av Pierre och Chuck. Minus manligheten då. Men jag är precis lika små bråkig och ''slår''. Särskilt med kompisarna i skolan. Ja fråga inte varför, det hör till. Har allti varit lite små pojkig, riktigt pojkflicka som liten och lite små våldsam. Som lilla My, liten men ettrig.

Sedan måste jag lägga till, då Pierre säger ''don't touch me'' är också något jag brukar säga eller så säger jag ''gå bort''. ''Gå bort'' säger jag typ alltid, då någon säger eller gör något så är mitt svar ''gå bort'' jag använder det ungefär som man använder ''dra åt helvete'' eller liknande. Väldigt inte effektivt ska ni veta, fast de flesta blir i alla fall fövirrade men sedan börjar de skratta så det har aldrig den inverkan jag menar:(

Ny design

Som ni ser har jag en ny design som är gjord av Elin. Det är en gratisdesign och hon har gjort många fler, ni kan ju ta er en titt :)




Just got ROBbed

Nu har jag kollat på hela två filmer där Robert Pattinson är med. Little Ashes och The Bad Mother's Handbook. Ska hoppa i duschen och årkar inte skriva närmare om filmerna om ni vill veta något om dem så kan ni ju alltid googla:)


Little Ashes
 littleashes750


The Bad Mother's Handbook
  

Morr

Filmen funkar inte:(
 
Ska se om jag hittar någon annan att kolla på. Föresten så kollade jag på kameran just eller jag bläddrade igenom bilderna och hittade mina älskade rockperry foton på bl.a. Backyard Babies och Turbonegro! Paddampadaa, kanske lägger in något av de suddiga bilderna i nått skede haha :)
  

Vi ser det snöar

Det ligger ett rejelt snötäcke på marken nu. Det började igår med ett tunt lager snö men nu ser det ut som rena rama vinterlandet här. Det är fint, men brr vad kallt!

Nu ska jag kolla på film:)



(lägger in bilder senare)



Hey Ya'll

Så himmla trött, googlar och på. Ska just gå och kägga mig. Ingen aning om varför jag inte redan lagt mig.


Scarlett Johansson, en favorit
Scarlett Johansson Allure Pictures 4.jpg  Long Soft Curly Hairstyle 2009

Stress out

Jag SKULLE läsa, men som vanligt har jag gjort massa annat. Stressad som fan. Ska försöka pränta in något ännu. Återkommer imorgon, ha det bra! :)


The Cookie Monster

Google har ju jätte söt bild nujust, Cookie Monster:)




Nu ska wannabe-cookie-monster läsa på samhällslära och matte eftersom jag har prov i båda imorgon. Smell ya later;)


Off

Ja jag vet att jag varit väldigt off nu igen ett tag. Förklaringen: Måndags natten spydde jag så på dagen läste jag bara Breaking Dawn tills jag hadde läst ut den, på tisdag var jag på konfirmations träff, onsdag altså idag har jag bara degat! Hela veckan kan tyvärr bli lite skakig för jag har två prov och en bokrecension som ska skrivas ( först och främst måste jag ju läsa boken också!).


Nu ska det kollas på Grey's Anatomy! :)

greys-anatomy-season-4-wallpaper-1.jpg image by teohyl

Nörden i mig

Haha eller så inte. Sitter och övar på prov därför rubriken. Vi har samhälllära prov imorgon. Håll tummarna för mig va! Jaja men nu ska jag fortsätta läsa:)

Yesterday

Igår kollade vi på två filmer. Som jag tyvärr inte minns vad de hette. Ena handlade om ett virus som spreds och förvandlade folk till zombies. Personligen så gillar jag inte Zombie filmer, de är så overkliga och överdrivna. Oftast. Men den vi kollade påå igår var ganska typiskt sådan men den hadde sina bra ställen med men man blev inte rädd av den. Den andra var i alla fall bättre, den hette Joyride någonting. Handlade om 4 personer som skulle på 2 va dems möhippa och svennsexa till Las Vegas. Så tog de en omväg och bilen stannade. De bröt sej in hos något psykos hus som var tomt. De tog en bil som stod i garaget där sedan fortsatte de köra. Sedan så hittar psykot dem och tvingar dem göra saker som att kära av finger osv. Tillslut överlever de som skulle gifta sig.

Good Morning

Jag är ganska trög på morgnarna. Vaknade för kanske 15 miinuter sedan. Igår läste jag ut Ljudet av dit hjärta. Så har skaffat mej alla Twilight böckerna på Engelska i PDF format på datorn. Ja jag är Twilight nörd.


                                  Har börjat läsa den fjärde boken på Engelska 
                   


RSS 2.0